Ortadirek : roman /

Pamuk toplama zamanı geçmeden Çukurova'ya yetişmek zorunda olan bir ailenin savaşımı...

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Yaşar Kemal, 1922 or 1923-2015 (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Adam Yayınları, 1999.
Edition:4. basım : Nisan 1999
Series:Yaşar Kemal, 1922 or 1923-2015. Dağın Öte yüzü ; 1.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01127nam a2200313 i 4500
001 ocm49729496
008 151204s1999 tu 00001 tur
020 |a 9754183325  |q (paperback) 
020 |a 9789754183320  |q (paperback) 
035 |a (OCoLC)49729496 
040 |a ED$  |b eng  |e rda  |c ED$  |d GZM   |d OCLCF  |d OCLCO   |d OCLCQ   |d SULEY 
041 |a tur 
049 |a MAIN 
050 0 0 |a PL248.Y373  |b O78 1999 
100 0 |a Yaşar Kemal,  |d 1922 or 1923-2015  |9 40465  |e aut 
245 1 0 |a Ortadirek :  |b roman /  |c Yaşar Kemal. 
250 |a 4. basım : Nisan 1999 
264 1 |a İstanbul:  |b Adam Yayınları,  |c 1999. 
300 |a 338 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Dağın Öte Yüzü ;  |v 1 
500 |a Bu kitabın ilk basımı 1960 yılında yapılmıştır. 
520 |a Pamuk toplama zamanı geçmeden Çukurova'ya yetişmek zorunda olan bir ailenin savaşımı...  
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
800 0 |a Yaşar Kemal,  |d 1922 or 1923-2015.  |t Dağın Öte yüzü ;  |v 1.  |9 117566 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 100213  |d 100213