Kanın sesi : roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Yaşar Kemal, 1922 or 1923-2015 (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: Beyoğlu, İstanbul: Adam Yayınları, 1999.
Edition:3. basım : Mart 1999
Series:Yaşar Kemal, 1922 or 1923-2015. Kimsecik ; 3.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00928nam a2200289 i 4500
001 ocm57436016
008 151204s1999 tu 00001 tur d
020 |a 9754183376  |q (paperback) 
020 |a 9789754183375  |q (paperback) 
035 |a (OCoLC)57436016 
040 |a DGU   |b eng  |c DGU  |d OCLCO  |d OCLCQ  |d OCLCA  |d SULEY  |e rda 
041 |a tur 
049 |a MAIN 
050 0 0 |a PL248.Y373  |b  K365 1999 
100 0 |a Yaşar Kemal,  |d 1922 or 1923-2015  |9 40465  |e aut 
245 1 0 |a Kanın sesi :  |b roman /  |c Yaşar Kemal. 
250 |a 3. basım : Mart 1999 
264 1 |a Beyoğlu, İstanbul:  |b Adam Yayınları,  |c 1999. 
300 |a 584 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |b nc  |2 rdacarrier  |a volume 
490 1 |a Kimsecik ;  |v 3 
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
800 0 |a Yaşar Kemal,  |d 1922 or 1923-2015.  |t Kimsecik ;  |v 3.  |9 116126 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 100227  |d 100227