Yarı-katı fermantasyon tekniği kullanılarak etlik civciv ve piliçlerde büyüme performansı üzerine etkili yem katkı maddesi üretimi üzerine bir araştırma= A study on producing a feed additive by using a semi-solid state fermentation technique to be affective broiler growth performance /

Bu tez çalışmasında, yarı-katı faz fermantasyon tekniği kullanılarak doğal (mikroorganizma kültürü kullanılmadan) ve maya (Saccharomyces cerevisiae) fermentasyonu ile tahıl unu, domates posası, narenciye posası ve biberiye (Rosmarinus officinalis L.)’den oluşan organik madde karışımından iki farklı...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Yeğen, Mustafa Kemal, 1990- (Author)
Other Authors: Yaşar, Sulhattin, 1965- (Thesis advisor)
Format: Thesis
Language:Turkish
Published: Isparta : Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2015.
Subjects:
Online Access:Tam metin erişim
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Internet

Tam metin erişim

SDÜ Bilgi Merkezi: Rezerv Bölümü

Holdings details from SDÜ Bilgi Merkezi: Rezerv Bölümü
Call Number: TEZ/TF03029
Copy k.1 Available