Yalancı dünya /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orhan Kemal, 1914-1970 (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Tekin Yayınevi, 1973.
Edition:2. basım : Ocak 1973
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00689cam a2200241 i 4500
005 20201225154327.0
008 940404s1973 tu 000 1 tur d
035 |a (OCoLC) 
040 |a SULEY  |b tur  |e rda  |c SULEY 
041 0 |a tur 
049 |a MAIN 
050 1 4 |a PL248.O74  |b Y35 1973 
100 0 |a Orhan Kemal,  |d 1914-1970  |e author  |9 156569 
245 1 0 |a Yalancı dünya /  |c Orhan Kemal. 
250 |a 2. basım : Ocak 1973 
264 1 |a İstanbul :  |b Tekin Yayınevi,  |c 1973. 
300 |a 453 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 149619  |d 149619