Aşkın kutupları : roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bucak, Nevra, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: Cağaloğlu, İstanbul : Nurdan, 1989.
Edition:I. baskı : Ekim 1989
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00705cam a2200241 i 4500
005 20220404095816.0
008 920427s1989 tu 000 1 tur d
035 |a (OCoLC) 
040 |a WAU  |b eng  |e rda  |c WAU  |d OCLCQ 
041 0 |a tur 
049 |a MAIN 
050 4 |a PL248.B83  |b A74 1989 
100 1 |a Bucak, Nevra,  |d 1952-  |9 229779  |e author 
245 1 0 |a Aşkın kutupları :  |b roman /  |c Nevra Bucak. 
250 |a I. baskı : Ekim 1989 
264 1 |a Cağaloğlu, İstanbul :  |b Nurdan,  |c 1989. 
300 |a 184 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 162540  |d 162540