Türk bilim adamlarının bakış açısından İslam ve modernite /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pultar, Gönül, 1943- (Compiler)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Remzi, 2007.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01015nam a2200337 i 4500
001 52502
003 OCoLC
005 20220310122711.0
008 070605s2007 tu b 001 0 tur c
010 |a  2008334971 
020 |a 9789751412010 
020 |a 9751412013 
035 |a (OCoLC)137530346 
040 |a B9K  |b eng  |e rda  |c B9K  |d SULEY 
041 0 |a tur 
049 |a MAIN 
050 0 0 |a BP166.14.M63  |b T87 2007 
245 0 0 |a Türk bilim adamlarının bakış açısından İslam ve modernite /  |c derleyen Gönül Pultar. 
246 3 |a İslam ve modernite. 
264 1 |a İstanbul:  |b Remzi,  |c 2007. 
300 |a 230 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Kaynakça (sayfa 215-225) ve dizin var. 
650 0 |a Islamic modernism  |9 66447 
650 0 |a Islamic renewal  |9 6903 
650 0 |a Islam  |y 21st century  |9 8629 
700 1 |a Pultar, Gönül,  |d 1943-  |e compiler  |9 34818 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 41751  |d 41751