İzler : burada ve orada : [deneme roman] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: İpşiroğlu, Zehra, 1948- (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Çınar, 2004.
Edition:1. basım : Mart 2004
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00838nam a2200289 i 4500
001 54034
003 OCoLC
005 20191125010901.0
008 040922s2004 tu a 000 f tur d
020 |a 9753481756  |q (paperback) 
020 |a 9789753481755  |q (paperback) 
035 |a (OCoLC) 
040 |a OSU  |b eng  |e rda  |c OSU  |d SULEY 
041 0 |a tur 
049 |a MAIN 
050 0 0 |a PL248.I67  |b I95 2004 
100 1 |9 37878  |a İpşiroğlu, Zehra,  |d 1948-  |e author 
245 1 0 |a İzler :  |b burada ve orada : [deneme roman] /  |c Zehra İpşiroğlu. 
250 |a 1. basım : Mart 2004 
264 1 |a İstanbul :  |b Çınar,  |c 2004. 
300 |a 216 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 43141  |d 43141