Hz. Ali ilmihali /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Qalʻahʹji, Muhammad Rawwas (Author)
Other Authors: Özbek, Yusuf, 1961- (Editor)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Ocak Yayıncılık, 2005.
Edition:1.baskı : Temmuz 2005
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01072nam a2200313Ia 4500
001 77647
008 110128s2005 tu db 00000 tur d
020 |a 9759016044 
020 |a 9789759016043 
035 |a (OCoLC)699482021 
040 |a SULEY  |b tur  |e rda  |c SULEY 
049 |a MAIN 
050 0 0 |a KBP350  |b .Q2419 2005 
100 1 |a Qalʻahʹji, Muhammad Rawwas  |9 106593  |e aut 
240 1 0 |a Mawsuat fiqh Ali ibn Abi Talib.  |l Türkçe. 
245 1 0 |a Hz. Ali ilmihali /  |c Muhammed Ravvas Kal'aci ; yayına hazırlama ve ilaveler Yusuf Özbek. 
246 3 |a Mevsuat-ı fıkh-ı Ali b. e. Talib. 
250 |a 1.baskı : Temmuz 2005 
264 1 |a İstanbul :  |b Ocak Yayıncılık,  |c 2005. 
300 |a 872 sayfa ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
600 0 0 |a Ali ibn Abi Talib,  |c Caliph,  |d approximately 600-661  |v Fiction  |9 6846 
650 0 |a Islamic law  |v Dictionaries  |9 84811 
650 0 |a Shiites  |9 4484 
700 1 |a Özbek, Yusuf,  |d 1961-  |e edt  |9 91059 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 67571  |d 67571