Roman kitabı : eleştiri /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gümüş, Semih, 1956- (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Can, 2011.
Edition:Can Yayınları'nda 1.basım.
Series:Can Yayınları ; 1960.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00980cam a2200325 i 4500
001 ocn848001318
003 OCoLC
005 20200218125609.0
008 130614s2011 tu b 001 0 tur d
020 |a 9789750712883 
020 |a 9750712889 
035 |a (OCoLC)848001318 
040 |a STF  |b eng  |e rda  |c STF  |d WAU 
049 |a MAIN 
050 1 4 |a PL223  |b .G868 2011 
100 1 |9 36882  |a Gümüş, Semih,  |d 1956-  |e aut 
245 1 0 |a Roman kitabı :  |b eleştiri /  |c Semih Gümüş. 
250 |a Can Yayınları'nda 1.basım. 
264 1 |a İstanbul :  |b Can,  |c 2011. 
300 |a 223 sayfa ;  |c 20 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Can yayınları ;  |v 1960. 
504 |a Kaynakça ve dizin var. 
650 0 |a Turkish fiction  |x History and criticism  |9 1649 
830 0 |9 2411  |a Can Yayınları ;  |v 1960. 
942 |2 lcc  |c KT 
948 |h HELD BY SULEY - 3 OTHER HOLDINGS 
999 |c 92182  |d 92182