Anka ve Sultana : divanıhümayun baştercümanı Mavrokordato'nun gizemli yaşamı : [roman] /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sözen, Zeynep, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Turkish
Published: Etiler, İstanbul : Remzi Kitabevi, 2011.
Edition:1.basım : Kasım 2011
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 00858nam a2200265 i 4500
005 20150302091634.0
008 120713s2011 tu 000 f tur d
020 |a 9789751414717   |q (paperback) 
020 |q (paperback) 
035 |a (OCoLC)773819789 
040 |a OSU  |b eng  |e rda  |c OSU  |d SULEY 
041 |a tur 
049 |a MAIN 
050 1 4 |a PL248.S6946  |b A55 2011 
100 1 |a Sözen, Zeynep,  |d 1950-  |9 100621  |e aut 
245 1 0 |a Anka ve Sultana :  |b divanıhümayun baştercümanı Mavrokordato'nun gizemli yaşamı : [roman] /  |c Zeynep Sözen. 
250 |a 1.basım : Kasım 2011 
264 1 |a Etiler, İstanbul :  |b Remzi Kitabevi,  |c 2011. 
300 |a 222 sayfa ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Turkish fiction  |9 2492 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 96814  |d 96814